Voordeelkaart & Cadeaubon

Wil je regelmatig genieten van een ontspannende of helende massage of ons exclusieve aanbod voor VIP's.
Doe dan je zelf een voordeelkaart cadeau.
Hiermee krijg je ook korting op de Reset Your Life Cadeaubon

Leuk om een ander mee te verrassen.

Strippenkaart

Kom je, of ben je van plan maandelijks terug te komen bij Wellnesspraktijk Massage van Sanne? Dan is het voordelig om een massage strippenkaart te kopen. Hierbij krijg je een leuke korting! Deze kaart is online verkrijgbaar of bij Wellnesspraktijk Massage van Sanne.

Een strippenkaart is persoonsgebonden en geldig tot 6 maanden na aankoopdatum. Deze kaart is niet geldig in combinaties met andere acties.

Met een 5- strippenkaart kun je 5 behandelingen reserveren bij Reset your Body en Reset your Health. Een zesde krijg je cadeau.

De strippenkaart is online via de app verkrijgbaar. 

Vip Card

Vip gasten van Reset

Met de vip kaart krijgt u 20 procent korting op op het gehele aanbod.

Speciaal voor de gasten die regelmatig bij ons komen.

Wil je de card ontvangen, schrijf je dan hier in.

Cadeaubon

Waarom een cadeaubon van Reset your Life?

Een ruime keuze van massages, bodywraps en combi-deals.

Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon, of het nu gaat om € 5,- of € 250,- (of iets totaal anders: het is mogelijk)

De cadeaubon is rechtsonder te bestellen en wordt rechtstreeks naar je toegezonden. Wil je hem liever halen, dan doe ik er een cadeautje bij.

De cadeaubon is tot 1 jaar na de uitgiftedatum nog te verzilveren, wat alle tijd geeft tot verzilveren.

Massage cadeau geven

Wat is er nu leuker dan iemand een beleving cadeau geven? Een massage of een massage-arrangement naar keuze biedt hierin uitkomst. Je kunt iemand ook een cadeaubon geven. De cadeaubon kan iemand kan verzilveren voor een massage, arrangement of product, naar keuze van de ontvanger.

Cadeaubon multifunctioneel

De cadeaubon van Reset your Body is multifunctioneel. Je kan de cadeaubon besteden bij ons, waar je keuze hebt uit ruim vijftien vormen van massage en arrangementen. Daarmee heeft de ontvanger in elk geval een vrije keuze in hoe hij of zij de bon wil gaan besteden.

De cadeaubon is een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Dat biedt genoeg tijd om je cadeaubon te besteden.

Prijs cadeaubon

Bij de cadeaubon kun je zelf bepalen van welke waarde je de bon wil ontvangen. Echter wil je natuurlijk wél een cadeaubon geven waarmee de ontvanger ook wat kan. Raadpleeg daarom de tarieven voor het moment dat je een cadeaubon wil aankopen.

Cadeaubon ophalen in de massagepraktijk

Je kan er ook voor kiezen om de cadeaubon op te halen op een massage locatie. Maak dan, waarna je de cadeaubon in de massagepraktijk direct kunt afrekenen en telefonisch een afspraak en je kunt de bon meteen meenemen.