Tantra transformatie traject

Diepgaande verandering

Ben je echt bereid om een diepgaande verandering te ondergaan? Om je leven een andere wending te geven? Ben je er klaar voor om de diepte in te gaan en jezelf te onderzoeken en te herontdekken?

Tijdens het tantracoaching transformatie traject ga je op ontdekkingsreis. Je gaat nieuwe inzichten opdoen, oude patronen loslaten, jezelf op diepere lagen leren kennen en bewuste keuzes maken.

Opzet tantracoaching transformatie traject

De opzet van het tantracoaching transformatie traject zijn holistisch van aard. Tijdens elke sessie wordt je hele wezen aangeraakt en gevoed. Tijdens elke coaching sessie is er aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf.

We maken gebruik van technieken die duizenden jaren oud zijn en hun effectiviteit hebben bewezen. Er wordt o.a. gewerkt met tantrische oefeningen, ademtechnieken, visualisaties, ceremoniën en inwijdingen.

Ter ondersteuning van het transformatieproces wordt er gebruik gemaakt van Ayurvic remedies.

Een tantracoaching transformatie traject kan ingezet worden voor verschillende doeleinden. Elk traject is opgebouwd uit dezelfde bouwstenen. Afhankelijk van jouw hulpvraag of behoefte tot verandering of ontwikkeling wordt het traject afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Een tantra-coachingtraject kan worden ingezet om je leven een andere wending te geven op verschillende niveau´s. Geef tijdens het intakeformulier aan waar eventuele knelpunten liggen in je leven, wat je graag zou willen veranderen en wat jouw doelstellingen zijn.

Een tantra-coaching transformatietraject is een traject van 10 sessies van ongeveer 1 uur. Het is aan te raden om 2x per maand bij elkaar te komen. Indien gewenst kan het ook 1x per maand.

Vergoeding

Elke tantra coaching transformatie sessie duurt ongeveer een uur. De investering in jezelf is € 60,00 per sessie. Betaal je in een keer of neem je een abonnement dan ontvang je 1 bonussessie. Je krijgt dan in totaal 11 sessies. Aan te raden is de bonussessie 2 tot 3 maanden later te plannen. Het is een mooie follow up en je weet voor jezelf na deze maanden heel duidelijk of je nog tegen dingen aanloopt.

Dit traject zal je een totaal andere kijk op je leven geven. Ben je er klaar voor om het heft in eigen handen te nemen? Ben je er echt klaar voor? dank kan je eerste sessie gewoon reserveren.