Tantra Massage

Tantrische massage

Sta me toe om de krachtigste massage die er bestaat te introduceren!

Sommigen zeggen misschien dat het te gewaagd is, maar deze pure intieme ervaring staat boven alle andere als het gaat om intense resultaten.Het uitlokken van de oer-seksuele energie in je lichaam transformeert je in een tempel van zintuiglijke gelukzaligheid.

Lichaam

Elk detail van je lichaam wordt onderzocht met zorgvuldige intuïtieve aandacht. Pijnen, pijn en elk ongemak worden grondig verlicht.

Een combinatie van licht sensuele aanraking en diepe spierontspanning wordt uitgevoerd met gespecialiseerde technieken zoals een exotische dans op je lichaam. We zijn vanf een tweede sessie allebei naakt, waardoor we een gelijk gevoel van kwetsbaarheid, vertrouwen en connectiviteit hebben.

Geest

Tantrische energie is ongelooflijk krachtig en creëert het vermogen om een ​​hogere bewustzijnsstaat te bereiken. Eenmaal ontwaakt, laat het gevangen fysieke en mentale pijn zoals angst, verdriet en schuld ontsnappen.

Zaken als depressie, stress, bipolair, eenzaamheid, mentale vermoeidheid, een laag zelfbeeld, enz ... worden verminderd en vervangen door een vervuld en persoonlijk bekrachtigd zelfgevoel.

Ziel

Kundalini stroomt als een rivier, het opruimen van de rommel in uw energie- lichaam, ontwaken je root chakra (energie centrum aan de basis van je ruggengraat). Door deze energie te stimuleren, stijgt je kundalini door alle zeven chakra's als een sterke fontein van water die je ruggengraat omhoog beweegt . Alle zeven chakra's worden geactiveerd en creëren een bloeiende kracht door je hele ziel

Maak je slapende draak wakker. Je tantrische massage is inbegrepen in je tantra-sessie. Bekijk Tantra-sessies om de perfecte tantrische ervaring voor u te creëren. Vergeet ook de Tantra Rituals niet, maak daar een keuze uit en vermeld ze bij het reserveren.

Wie krijgt een tantrische massage?

Iedereen! Uw buurman, vrienden, familieleden, de mensen die u koffie serveren, uw auto repareren en uw belastingen betalen. Mensen van alle leeftijden en rangen en standen. Je zou verbaasd zijn hoe vaak het echt is geworden. Aanbevolen door relatietherapeuten en vele zorgverleners.

Heren... Ik ben gespecialiseerd in de heilige kunst van het goddelijke mannelijke. Voel je veilig en vrij van oordeel terwijl we tantrische geneeskunde uitnodigen om je pracht te verlichten. Moge je de kracht krijgen als de rechtmatige, heerlijke god die je bent.