Tantra FAQ

Is wederzijds contact toegestaan?

Een respectabel niveau van wederzijds contact is natuurlijk en welkom. Er worden duidelijke grenzen gecommuniceerd voor alle partijen die deelnemen aan de sessie. Deze grenzen zijn een prioriteit voor een gezonde en veilige ervaring voor iedereen.

Wat als ik getrouwd ben of een relatie heb?

Veel klanten zijn betrokken bij betrokken relaties. Uw relatiegrenzen moeten duidelijk worden gecommuniceerd en zullen altijd worden gerespecteerd. Deze ervaring is een therapie die de kunst leert hoe je betekenisvoller kunt verbinden met degenen van wie je houdt en met jezelf. Bewezen om de kwaliteit en vreugde van uw relaties te verbeteren en het vuur binnenin opnieuw te doen oplaaien.

Wat als ik wel of geen erectie ervaar?

De focus en intentie van onze sessie ligt op onze verbinding en ons vermogen om ons bewustzijn buiten het fysieke te openen. Een erectie ervaren is natuurlijk. Geen erectie ervaren is ook natuurlijk. Je fysieke reactie maakt deel uit van je menselijke natuur. Er is hoe dan ook geen druk of oordeel.

Bedient u LGBTQ + -klanten in uw praktijk?

Absoluut! Alle mensen zijn welkom en aangemoedigd om de kracht van Tantra te ervaren, ongeacht hun seksuele geaardheid, genderidentiteit of levensstijl. Je bent hier welkom.

Hebben de Tantra-sessies een leeftijdsvereiste ?

Ja, klanten moeten een legale volwassene zijn in NL om een ​​Tantra-sessie te ontvangen. Elke leeftijd is welkom, zolang je maar 18 jaar of ouder bent.

Is er een risico op soa's?

SOA's worden overgedragen door direct contact van geslachtsdelen en genitale afscheidingen. Dit soort contact is verboden om een ​​veilige en gezonde ervaring te garanderen. Als u contact heeft of denkt te hebben gehad met een soa, vermeld dan uw gezondheidstoestand in uw consult, zodat beschermende maatregelen kunnen worden genomen. Er is geen oordeel, alleen zorg en vriendelijkheid.

Krijg ik een orgasme?

De focus van je sessie ligt op je vermogen om alle niveaus van je wezen te ontwaken, niet alleen het fysieke. Hoewel een natuurlijk orgasme van nature kan voorkomen, is dit niet het doel of de bedoeling. U kunt krachtige verschuivingen van plezier of gelukzaligheid ervaren in uw mentale, emotionele en spirituele lichaam, evenals in het fysieke. Je wordt aangemoedigd om de kracht van tantrische energie door je heen te laten stromen.

Wat als ik seksueel misbruik of trauma heb ervaren?

Tantra is een medicijn dat kan helpen bij het genezen van trauma en misbruik. Uw grenzen worden altijd gerespecteerd als ze duidelijk zijn gecommuniceerd. Als u op enig moment ongemak ervaart, meld dit dan onmiddellijk. Ik ben gecertificeerd als een door trauma geïnformeerde Sex, Love en Relationship Coach. Het bieden van een veilige en comfortabele ruimte is mijn topprioriteit waar ik uw genezingsproces respecteer en respecteer.

Zal het beoefenen van Tantra mijn persoonlijke overtuigingen verstoren?

Je persoonlijke geloofssysteem wordt altijd gerespecteerd zonder oordeel. De praktijk van Tantra is geworteld in oude culturele geloofssystemen die zich richten op de kracht van seksuele energie. Hoewel de wortels van Tantra behoorlijk spiritueel zijn, is de praktijk zelf een holistische, medicinale wetenschap die niet tot een bepaalde religie of overtuiging behoort. Het overbruggen van interpersoonlijke neurobiologie met de oude kunst van Tantra, uniek voor uw persoonlijke behoeften en intenties.

Zijn we helemaal naakt?

Paren en groepssessies hebben kleding optionele onderdelen. In uw één-op-één Tantra-massage is bij een kennismakingssessie alleen de klant naakt, in latere sessies zij we allebei volledig naakt om een ​​wederzijds gevoel van vertrouwen en kwetsbaarheid groter te maken. De verwarmde ruimte bij kaarslicht waar je wordt blootgelegd in een langzame overgangsontplooiing, zorgt voor warmte en comfort. Je bent weer liefdevol bedekt om de sessie in gelukzalige toestand af te sluiten.

Zijn er massages in de prostaatklier beschikbaar?

Prostaatkliermassage is een gezonde en heilzame praktijk. Deze service is beschikbaar in uw Tantra-massage als exclusief tribe ritueel voor leden.