Jouw Tantra sessie

Welkom bij het tijdloze ambacht van Tantra!

Tantra is een oosters woord voor seksuele energetische kracht. Deze macht is onderdrukt en beschaamd uit angst voor haar grootheid. Seksuele energie is je geboorterecht. Het is de krachtigste energie die er bestaat en dezelfde kracht die jou heeft gecreëerd. Je bent seksuele energie!

Gebrek aan seksuele energie is de boosdoener van ziekte en ziekte, zowel fysiek als mentaal. Tijd om die kracht terug te winnen voor de mooie en heilige kracht die het is. Ik nodig je uit om terug te keren naar je wortels en de wilde en originele oneindige bron van uitstraling in je op te eisen. Het is niet nodig om gewoon te overleven als je de kracht hebt om te gedijen!

ALLE geslachten, vormen, kleuren en leeftijden zijn welkom!

De eerste keer dat we elkaar ontmoeten, beginnen we met uw initiatie, de basis van vertrouwen en verbinding. Ik luister aandachtig terwijl u uw verhaal deelt. In ruil daarvoor deel ik tantrische leringen die zijn overbrugd met geavanceerde neurowetenschappen. We personaliseren uw eerste stappen op uw tantrische pad naar zelfactualisatie en voltooien uw initiatiesessie met de magie van uw eerste Tantra-massage.

Uw vervolgsessies beginnen altijd met een warm welkom en een korte check-in voordat je je witte en rode rituelen selecteert. We gaan de baarmoederkamer binnen en wekken een diepe oer- bewustzijnsstaat op met pranayama-ademhalingsoefeningen om toegang te krijgen tot uw oorspronkelijke zelf. Uw lichaam wordt verleid tot een staat van gelukzaligheid met sensorische genoegens van zijde en veren, de door U gekozen rituelen worden vervolgens gecombineerd met je Tantra-massage.

Initiatiesessie

De basis van onze Tantrische reis samen.

Tantra-massage

Introductie van de krachtigste massage die er bestaat.

Tantra-sessie

De opstap naar je tantrische reis

Rituelen

Rode en witte rituelen als aanvulling op je sessie.

Tarieven Tantra Sessies

Sessie 1 uur - € 45,00

Sessie 1,5 uur - € 60,00

Sessie 2 uur - .€ 120,00

Sessie 2,5 uur - € 150,00

Sessie 3 uur - .€ 180,00

Sessie 3,5 uur - € 195,00