Aanbod Tantra sessies

Bekijk ons aanbod

Geniet van onze holistische tantra-massage en laat je gewoon gaan. Hier kun je je hart ophalen zonder druk om te presteren.

Houd u aan de afgesproken tijd en plan ongeveer 30 minuten meer tijd voor discussies, rust buiten de uren en douch bij aankomst thuis. Omdat onze massages een blijvend effect hebben, moet u wat tijd nemen en geen massage pushen tussen twee belangrijke afspraken. Al onze tantra-massages vinden plaats op een massagetafel of indien mogelijk op een futon. Als massage plaats vind op futon is ook de masseur naakt. 

Onze tantrische massages spreken de massageliefhebber aan en omvatten alle delen van het lichaam, inclusief het genitale gebied.
Voel onze sensuele, attente en tedere aanrakingen en voel je vastgehouden en gewichtloos.

Onze Reset your Life Tantra-massages combineren het geluid van intuïtie en een verwenprogramma in deze exclusieve energiemassages met elementen uit Ayurveda, Thaise Yoga, Hawaiiaanse en klassieke massage. Onze massages dwingen geen erectie of orgasme af. Beiden zijn welkom als het gebeurt. Maar mocht het orgasme zijn, dan is de sessie voorbij. 

Wil je meer weten over Tantra, het doel en het ontstaan ervan, klik dan hier.