Over

Mijn Doel

Mijn doel in het leven is om lief te hebben, te spelen, verbinding te maken en iedereen bewust te maken van de vitale kracht van seksuele energie. Ik ben hier om ons goddelijke recht op heilige seksualiteit terug te eisen, om sexy en brutaal te zijn zonder verontschuldigingen, en om je te bekrachtigen met de magie waarmee we zijn geboren.

Seksuele energie is de kracht van creatie. Deze macht is onderdrukt en beschaamd uit angst voor haar grootsheid en ik ben hier om haar heiligheid uit de stereotiepe goot te herstellen tot haar oorspronkelijke soevereiniteit.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Doe met mij mee in de bevrijding van seksualiteit. Ik nodig u en iedereen die gewond is geraakt door degenen die de macht ervan misbruiken uit om met mij op te staan. Laten we genezen en gedijen met natuurlijke seksuele uitstraling!

Opleiding

& Opleiding

De grootste bron van wijsheid die ik ooit heb gekend, is van Hare Majesteit, Moeder Aarde!

Nadat ik psychologie en sociologie had gestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam, ging ik verder met het verkennen van de vele aspecten van holistische gezondheid. Ik ben in India afgestudeerd aan het Ayurvedic Medicione Center en ben gecertificeerd in massagetherapie , aromatherapie , reflexologie en natuurlijke gezondheid .

Met een onophoudelijke zoektocht naar kennis, heb ik mijn opleiding consequent aangevuld met cursussen zoals  Body Talk, Reiki en Life Coaching.

Ik ben gereisd om rechtstreeks te leren van enkele van de grote spirituele leiders en sjamanen van de wereld, zoals Deepak Chopra en Layla Martin .

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Toen ik eenmaal de kracht van Tantra ontdekte, probeerde ik de kunst onder de knie te krijgen en ging ik in de leer bij Master Guru Ketut Arsana in de grote tempels van Bali, Indonesië. Er staat een vedieping binnen Tantra in de agenda, maar wegens Corona is alles onzeker geworden. 

Wereld gereisd

Mijn nieuwsgierigheid en passie voor de studie van oude beschavingen en hun prachtige tempels hebben me naar enkele van de grootste archeologische bezienswaardigheden ter wereld getrokken. De aanwezigheid van energie en geschiedenis is diepgaand. Ik hou ervan om de diverse culturen en hun goddelijke geneeskunde te ontdekken.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Zes maanden lang met mijn dochter rond de planeet reizen was de beste ervaring van mijn leven. We begonnen op de Hawaiiaanse eilanden, verkenden alle tempels van het Mexicaanse Yucatan en sprongen in de watervallen van Costa Rica. We mengden ons tussen de wallaby's van Australië en zwierven door de tempels van Thailand en Bali. Griekenland bood rijke historische locaties zoals het Pantheon en de Akropolis, terwijl Ierland zijn steencirkels en kastelen presenteerde.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Onze planeet is levend en rijk aan schoonheid en verwondering. Ga met me mee op mijn heilige retraites voor seksualiteit, waar we onze ziel kunnen voeden en ons bestaan ​​kunnen vieren!

Druide

en ben er trots op

Wat betekent het om een ​​Druide te zijn? Het woord Druide of tovenaar is afgeleid van het woord WISE en verwijst naar de wijze man, medicijnman of sjamaan van een stam of gemeenschap.

Hekserij is een natuurlijk ambacht dat zich verenigt met de krachten van de natuur en bronbewustzijn . Mijn voorouders werden vervolgd en vermoord omdat hun patriarchale onderdrukkers bang waren voor hun natuurlijke vermogens en elementaire wijsheid.

Kruidengeneeskunde, meditatie, het vieren van de seizoenen en het volgen van de maanfasen zijn allemaal praktijken van druidisme. We hebben geen groene huid, wratten en vliegen op bezems, maar je kunt me naakt zien dansen rond een middernachtvuur betoverd door de maan!

Raar

Ik identificeer me als een Bi met het cis-geslacht. Mijn uitspraak is hij / hem en ik steun de LGBTQ + -gemeenschap!

Verbinden in relaties is de basis van onze menselijke ervaring. Mijn reis is geëvolueerd door de harten van degenen van wie ik hou.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Van jongs af aan voelde ik me aangetrokken tot alle geslachten en heb ik een relatie gehad met  bi seksuelen, niet-binaire en cis-gendermensen. Ik word als panseksueel beschouwd omdat ik meer tot de ziel dan tot het lichaam aangetrokken word.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Ik heb prachtige polyamoreuze levensstijlen verkend, inclusief familiedynamiek en meerpersoonlijke relaties . Het was de bedoeling dat we liefhebben en bemind worden buiten de grenzen van de systemische conditionering.

Of je nu geniet van een monogame heteroseksuele relatie of anderszins, de sleutel is onze verbinding en onvoorwaardelijke liefdevolle acceptatie van elkaar!

Kinky

Fantasie, Fetisj & Kink, Oh My!

Mijn onderdanigen noemen me Dom! Ik ben een ervaren Dominant die dol is op de kinkcultuur. Ongeremde seksuele expressie en eindeloze fetisjen creëren een ongelooflijke speeltuin.

Toestemming is de sleutel als je met mij speelt. Na jaren van het bijwonen van evenementen, congressen en workshops, heb ik het voorrecht gehad om vele kinkstijlen te leren van ongelooflijk bekwame en zeer gerenommeerde kinksters.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als lokale kinkleider organiseer ik vaak evenementen voor nieuwe en doorgewinterde kinky mensen om van hun scene te genieten. Bekijk mijn kinklidmaatschappen en -sessies!

Het is mijn genoegen geweest

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mij te leren kennen en wat ik te vertellen heb.

Geniet van de vrijheid van meningsuiting, het recht om lief te hebben en bemind te worden, de kracht van onze seksualiteit, en ontdek wie je werkelijk bent en waartoe je werkelijk in staat bent.

Als je nou op een foto had gehoopt dan is dat jammer. Wij van Reset Lifestyle vinden de uitvoering en kwaliteit van behandelingen, massages en sessies belangrijker dan het uiterlijk van onze mederwerkers. 

Team Reset Lifestyle