Over Reset your Life

Over Reset your Life - Tantra - Tantra VIP'S & Coaching

2 jaar geleden heb ik mijn praktijk opgericht omdat ik een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op het leven en de gezondheid van mijn klanten.

Buiten mijn praktijk om ben ik al 10 jaar actief als coach & masseur en heb ik een breed aanbod voor coaching en massage.

In de praktijk of op lokatie

Met veel toewijding, zorg, aandacht, ruime ervaring en alle vereiste kennis en certificaten sta ik met beide benen stevig op de grond klaar om u als Ayurvedisch behandelaar en coach van dienst te zien.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volg ik regelmatig bijscholing trajecten in binnen- en buitenland.
Omdat ik zelf veel in het buitenland verblijf weet ik hoe fijn het kan zijn dat ik ook dan gebruik kan maken van de beste zorg voor mijn lichaam en geest. Daarom biedt ik op aanvraag ook mijn lichaamswerk aan in hotels- ontspanningscentra en anderen gewenste bedrijf locaties inn Almere en daarbuiten tegen vergoeding.

Van Ayurvedische massage - energetisch healingswerk en tantra massage. Mijn aanbod is altijd op de persoon aangepast. We leven allemaal op onze eigen frequentie, ik pas me graag aan op de jouwe om samen de frequentie te verhogen naar meer Vrijheid- Vreugde en Gemak.