Individueel

Intimiteits en liefdescoaching

Individuele tantracoaching kan ingezet worden in veel gebieden. Indien je moeite hebt met intimiteit, het aangaan van (liefdes)relaties, je weinig zelfvertrouwen hebt of bijvoorbeeld niet in contact staat met je lichaam kun je denken aan tantracoaching.

Tantracoaching helpt je om jezelf eens vanuit een ander perspectief te onderzoeken. We kijken naar de overtuigingen die je hebt over jezelf en naar je verwachtingen, wensen en doelen.

Opzet van een coachingsessie

De opzet van tantracoaching is holistisch van aard. Tijdens elke sessie wordt je hele wezen aangeraakt en gevoed. Tijdens elke coachingsessie is er aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf.

We maken gebruik van technieken die duizenden jaren oud zijn en hun effectiviteit hebben bewezen. Er wordt o.a. gewerkt met gesprekstechnieken, tantrische oefeningen, ademhalingstechnieken en visualisaties.

Als ondersteuning wordt ook gebruik gemaakt van herbal remedies.

Vergoeding

De investering in jezelf kost € 60,- voor een sessie van 1 uur.

Wil je echt een grote transformatie doormaken op meerdere gebieden van je leven en voor eens en voor altijd je leven een andere wending geven? Misschien is ons tantra-coaching transformatie traject iets voor je.
Kijk hier voor meer informatie over dit traject.