Holistische Massage

Aanraken is de meest fundamentele wortel van ons bestaan. Vanaf het moment dat we zijn geboren, creëerde aanraking een gevoel van comfort, veiligheid, liefde en vrede. Vanaf je eerste ademhaling versterkte de zachte aanraking van liefde je immuunsysteem en vitaliteit, waardoor je bloedsomloop en lymfatische stroom toeneemt. Therapeutische aanraking, zoals holistische massage, gaat verder dan het fysieke lichaam en opent emotionele, mentale en spirituele rijken van genezing. Subtiele energiesystemen zoals je chakra's en meridiaanpaden zijn uitgelijnd, emoties bewegen, stressverlicht, energie hersteld, het creëren van een staat van balans en gelukzaligheid.

Zie de sectie Tantra voor alle Tantra-services.

Genezende knuffels

Vrij

Knuffels lijken op contactgenezingstechnieken. De aard van de knuffel is om balans te creëren en de frequentie te verhogen. Energie-uitwisselingen creëren een elektromagnetische stroom die genezing creëert of iemand meer begrip geeft. Onderzoek toont aan dat knuffelen (en ook lachen) buitengewoon effectief is bij het genezen van ziekte, ziekte, eenzaamheid, depressie, angst en stress.
Knuffel je vrienden, familie, dieren en zelfs de bomen!
Negen voordelen van knuffelen:

  1. De verzorgende aanraking van een knuffel schept vertrouwen en een gevoel van veiligheid. Dit helpt bij open en eerlijke communicatie.
  2. Knuffels kunnen de oxytocinespiegel onmiddellijk verhogen, waardoor gevoelens van eenzaamheid, isolatie en woede worden genezen.
  3. Het langdurig vasthouden van een knuffel verhoogt het serotoninegehalte, verbetert de stemming en creëert geluk.
  4. Knuffels versterken het immuunsysteem. De zachte druk op het borstbeen en de emotionele lading die hierdoor ontstaat, activeert de Solar Plexus Chakra. Dit stimuleert de thymusklier, die de productie van witte bloedcellen door het lichaam reguleert en in evenwicht houdt, waardoor u gezond en ziektevrij blijft .
  5. Knuffelen vergroot het zelfrespect. Vanaf het moment dat we geboren zijn, laat de aanraking van onze familie zien dat we geliefd en speciaal zijn. Deze associatie van eigenwaarde verbindt ons met ons vermogen tot zelfliefde .
  6. Knuffelen ontspant de spieren. Knuffels verminderen de spanning in het lichaam. Knuffels kunnen pijn wegnemen; ze verzachten de pijn door de circulatie in de zachte weefsels te vergroten.
  7. Knuffels brengen het zenuwstelsel in evenwicht. De galvanische huidreactie van iemand die een knuffel ontvangt en geeft, toont een verandering in huidgeleiding. Het effect van vocht en elektriciteit in de huid suggereert een meer evenwichtige toestand in het zenuwstelsel - parasympathisch.
  8. Knuffels leren ons hoe we moeten geven en ontvangen. Het ontvangen en ontvankelijk zijn voor warmte heeft evenveel waarde als geven en delen. Knuffels leren ons hoe liefde in beide richtingen stroomt.
  9. Knuffels lijken veel op meditatie en gelach. Ze leren ons los te laten en aanwezig te zijn in het moment. Ze moedigen ons aan om met de levensenergie mee te stromen.

Open je hart en knuffel vandaag nog iemand!

Hot Stone-massage

Laat stress en spanning wegsmelten, aangezien kalmerende hete basaltstenen worden gebruikt om uw hele lichaam te masseren en op belangrijke gebieden worden geplaatst om diepe genezing en ontspanning te bevorderen. Kleurspecifieke chakra-helende stenen worden gebruikt om het trillingsenergiepatroon van elk van je chakra's op één lijn te brengen, waardoor je levensenergie op een natuurlijke harmonische balans komt. Geniet van de voordelen van reflexologietechnieken in uw voetmassage en activeer de helende eigenschappen in al uw inwendige organen. Deze massage is ontworpen om genezing en ontspanning te brengen voor je hele lichaam, geest en ziel! 


Aromatherapie-massage

Geniet van de persoonlijke genezende voordelen van een volledige lichaamsmassage met hoogwaardige essentiële oliën. Er wordt samen met jou een keuze gemaakt uit chakra en 5 elementen etherische oliën. Je gepersonaliseerde aromatherapie-blend wordt tijdens je massage gebruikt om je te voorzien van helende kracht en een prachtige aromatische reis!


Holistische massage

Ervaar diepe ontspanning met een volledige lichaamsmassage inclusief specifieke TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) technieken die zijn ontworpen om elk energiepad (meridiaan) in evenwicht te brengen met sterk vloeiende Chi (Levenskracht). Specifieke acupressuurpunten worden geactiveerd langs uw meridianen en herstellen de elementaire harmonie in het lichaam. Voorkom ziekte, bevorder genezing en versterk vitaliteit!